top of page
95101463_3384651934883031_35757251663044
302760988_5970160686332130_4361603111028908738_n.jpg
23.jpg

Jag som äger denna sida heter Susanne Olsson bor i Trosa och är 53 år. Jag är utbildad Undersköterska / skötare och har jobbat inom vården dem första 8 åren innan mitt liv som arbetsför tog slut .

Har under dem senaste åren utbildat mig inom ört/växtriket och jobbar nu också med Bodyscanning , ett enkelt redskap där jag kan se hur du ligger till på cellnivå-där egentligen allt startar i kroppen.

Min historia här nedan där jag beskriver min resa med näringen som förbättrade mitt liv .

Min bakgrund med problematik i kroppen började redan som 1 åring. Jag har ätit mycket antibiotika för alla möjliga symptom under hela min uppväxt fast jag egentligen aldrig haft vare sig bakterier el diagnos på någon sjukdom som barn, dem gav mig det ändå utan att det egentligen hjälpte.

Under min uppväxt har jag varit mkt känslig, mycket ont i magen och eksem, bölder, finnar, herpes, infektioner, domningar, känselbortfall och kolsyra i benen mm

Vid 25 års ålder fick jag ett rejält diskbråck och då bröt det ut olika diagnoser så att inom loppet av 6 mån hade jag flera diagnoser och jag hängde inte riktigt med om hur mitt liv helt plötsligt stannade. Jag har heller inte  svarat på behandlingar som jag gjort och prövat, aldrig fått nån hjälp med min kropp eller min sjukdomsproblematik .

Jag har i mer än 20 år haft problem med ( fibromyalgi, Ibs, candida, herpes, sköldkörteln struma -underproduktion, matallergier, magmunsbråck mfl var några av problem som kom inom loppet av kort tid , inom ca 9 mån så hade jag allt o mitt liv kändes som det tog slut ).

Jag började äta detta unika näringskoncentrat i sept 2016 och jag fick en enorm skillnad i mitt liv redan

efter att ha intagit näringen varje dag under ca 4 månader kände jag stora förbättring på olika ställe, bla min rörlighet i kroppen blev bättre, min hud och mina känslor förändrades.

Sen förbättrades mkt efter tid men även utrensning uppkom, de positiva skillnader jag upplevde och fick av denna högkoncentrerad näring var tex att jag  fick tbk återhämtningen efter att ha gjort nånting , den hade varit obefintlig innan , jag blev  piggare, gladare ,började sova bättre och djupare, mindre värk, stelheten i kroppen förbättrades, en del allergier blev bättre och mina provsvar visade skillnad redan efter 3 månader. Jag började kunna anv kroppen sakta men säkert, Började promenera efter ca 1 år med näringen och nu går jag 8 mil i månaden, 3 km varje dag - hade vart helt omöjligt för 5 år sedan.
 

När jag i Sept 2016 kom i kontakt av en ren slump med boken "Medial Läkning" och boken "Dämpa inflammation" förändrades min syn på dom bekymmer jag haft med min kropp sen liten. Den fick min polett att trilla ner. Att allt har ett samband , det som händer i tarmen har koppling med hela kroppens system- det var inget jag fått lära mig eller nått som någon inom vården berättat för mig . Men som jag under resans gång verkligen fått uppleva - min kropp pratar med mig.

 

 Jag började förstå att det var näring som saknats i min kropp under hela mitt liv, då jag aldrig kunnat äta varken frukt/bär el grönsaker då min tarm haft svårt att smälta / bryta ner och ta hand om det mesta som jag åt. Jag har alltid reagerat som om jag var allergisk mot allt , framför allt sånt som var svårsmält, fibrer, starka smaker, kryddor, dofter, hudmedel och krämer mm.

Jag hade inte kunnat föreställa mig att det fanns något som kunde hjälpa mig och mina problem på ett så enkelt sätt ! 

Att kunna äta det man inte tålt på en enda sked och att kroppen själv delar ut det i systemen trodde jag inte var möjligt och inte att det var så  viktigt att få in näring på cellnivå.

När jag började med näringen kom lite av vissa symptom tillbaka i form av att kroppen har ett cellminne och näring  går in i cellens kärna- mitokondrien och även rensar bort  slaggprodukter i cellerna och i systemen som kommer ut i form av utrensning, först försämring som kan ge tex olika symptom som huvudvärk, förstoppning,

mera värk och diverse åkommor som är helt naturligt när kroppen börja reagera och ta emot enorm mängd näring inne i mitokondrien. Min kropp började få liv igen när näringen hittade in på alla ställen som aldrig tidigare fått i sig ämnen flera tusen från olika sorter, den hade stått still i 20 år, ingen näring i motorerna i cellerna, jag aldrig kunnat ana att det skulle bli sån skillnad i mitt mående och i min kropp , att det ena symptomet efter den andra började förbättras efter tid. Därför är det viktigt att du frågar mig och har kontakt under dem 3 första mån för bästa optimala inkörning.

Så här började jag:

När jag blev erbjuden att smaka på gelén och tillslut valde att pröva den, så kände jag skillnad redan efter en månad. jag startade med 3 olika sorter, en lite sked från varje sort.

Jag började kunna röra på mig och mina leder började mjukna. Jag fick mindre värk och mina magproblem minskade. Jag trodde inte att det var sant att dem små skedarna med gelén kunde göra allt detta! Efter ca 4 mån var det stor skillnad i min hela kropp.

Efter en jakt i vården och ett antal olika rehab ,terapeuter och utredningar och olika dieter, kontinuerliga besök under bla många år inlagd för smärtdropp på smärtklinik -under ca 15 år har jag jagat och letat efter lösningar på alla mina svåra problem i kroppen .

Så började min kropp förbättras:

Förbättringarna som jag kände var ju inte från det traditionella behandling med läkemedel, terapier, sjukgymnastik el andra behandlingar som jag genomgått i mkt stor utsträckning under alla mina år som sökande efter varför är jag sjuk? 

Att det skulle vara ett näringskoncentrat  som man äter på en sked är ju något jag aldrig i hela mitt liv kunnat tro skulle bli en vändning i mitt liv, Jag var inställd på att leva det liv jag hade , begränsat i värk och inte kunna vara social, vara ute och röra mig och umgås el kunna äta mat utan att få bekymmer .

Nu har jag ätit näringen i 5 år och stora skillnader i balansen i kroppens olika system har blivit stor skillnad och återhämtningen blir bara bättre och bättre. Jag är idag en helt friskare person.

Sköldkörteln är helt normal vilket visar att mina prover nu är samma el lika bra som när jag åt 100 mikrogr Levaxin , och jag har kunnat trappa ner och till slut tagit bort Levaxin helt och hållet för ca 4,5 år sedan, hade då ätit det innan i 18 år,

Vem trodde det, att jag skulle sluta med Levaxin ? Alla hade sagt det måste du äta LIVET ut! 

Därför är det ännu viktigare och förstå vad näringen har gjort för mig och min historia med långa svåra obalanser i hela kroppens system, listan på problem jag hade var

väldigt lång. Lista på förbättringar är lika lång vilket summerar en enorm förbättring .

Näringen i geleform är ett högkoncetrat av rätt mängd av olika näringsämnen i rätt balans som gör att cellerna i mitokondrien i

kroppen plockar automatiskt upp där du beh fylla på dina byggstenar, vitaminer, mineraler och allt dina celler behöver varje dag.

Enkel och högt upptag :

Näringen tas upp via munnens slemhinnor och med en 90 % biotillgänglighet direkt ut i blodbanan ut i dem olika cellerna i dina olika organ.

Den påverkar alltså INTE din matsmältning och tarm. Stor fördel att få i sig näringen via munslemhinnan då många med matsmätningsproblem ,IBS har problem med att bryta ner det man äter bla frukt, bär och grönsaker.

Jag var väldigt rädd att inte tåla ingredienserna innan jag började och var väldigt skeptiskt men när jag ändå bestämde mig var det att bestämma sig för köra minst 3 mån och inte kortare innan man kan börja följa sin utveckling. Man börjar att inta näringen varje dag och börja med liten dos för att sen öka.

Viktigaste för mig är att vad denna näringen gjort för mig, och att den har fyllt på näring i min innersta cellkärna -näring som  jag inte kunnat äta och få i mig pga av IBS mage och sköra slemhinnor i munnen -dåligt näringsupptag i tarmen och jag har aldrig fyllt på el vetat om att man behöver mata tarmen varje dag med bra bakterier/enzymer och fibrer .

 

Jag hade ingen kunskap om att rätt näring med rätt upptag var så viktigt!

När jag mötte Professorn Zoltan Dinya från Ungern som forskat fram näringen första gången kunde jag inte ta in att han hade tillverkat en näring som förbättrat mitt liv - det var stort för mig.

Om du vill testa näringen så måste du ge den minst 3 månader innan du utvärderar , och för bästa 

inkörning  och det är viktigt att du äter den varje dag och enligt rekommendation dricka minst 2-3 l vatten. Självklart är det bättre att dricka 1 l vatten än inget vatten alls.

Man lär sig äta NÄRING PÅ SKED ! 

Berätta gärna för människor som bryr sig om sin hälsa och som vill förebygga, hjälpa kroppen att skydda sig el att återfå balansen i systemen att denna näring  finns.  

Nu har jag även scanningen som visar precis hur bla din nedbrytning och matsmältning ser ut , vilket gör att du får en större förståelse varför du mår som du gör.

Vill du veta mera, få råd el tips kontakta mig , boka en scanning- välkommen hem till min Infobod i Trosa. 

Länk till Bokadirekt finns här på hemsidan

Ring/ kontakta mig på

070-4772762

sussi@sussisylt.com

bottom of page